Online
0

Waar gaan we heen, ?

Klik hierboven op de blauwe knop om onze leerlingen te horen.
Heb je een microfoon (en webcam)? Dan praten we graag met je!
...ben je klaar met kletsen?
Terug naar de ruimte
Een momentje...
De foto wordt geladen...

De opendag is niet gemaakt voor mobiel/tablet. Gebruik een PC of Laptop om de opendag te bezoeken

Kluisjes
Balie
Conciërges
Contactinformatie
Onderwijs op het Willem
Pak je kansen op het Willem
Welkom op het Willem
Onze baliemedewerkers
Schoolplein
School verlaten
Aula + muziek
Eerste Verdieping Centraal
Sporthal
Rode Hoek
Kluisjes

Iedere leerling een eigen kluisje

Elke leerling heeft z’n eigen kluisje. Hier kan je veilig je spullen opbergen die je overdag niet de hele tijd nodig hebt. De kluis kan je openen met je telefoon of met de ‘druppel’ die je van school krijgt. Met je druppel kan je ook printen en kopiëren.
Balie

De balie

Met al je vragen kan je bij de Balie terecht. Heb je iets nodig, heb je een lekke band of wil je iets weten…: Hier hebben ze het antwoord. Als ouders met school bellen, wordt hier de telefoon opgenomen.
Conciërges

De belangrijkste mensen van school

Een team van conciërges zorgt er samen met de schoonmakers voor dat de school er goed uitziet. Ze repareren, verven, kopiëren, ruimen op en maken schoon. Ook houden ze toezicht op het plein, in de aula en op de gangen. Gastvrij, vriendelijk en als het moet een beetje streng.

Misschien wel de belangrijkste mensen van school.

Contactinformatie

Wil je meer weten over het Willem van Oranje College? Ga dan naar onze website willemvanoranjecollege.nl of bel ons 0416-333069

Onderwijs op het Willem
Pak je kansen op het Willem
Welkom op het Willem
Onze baliemedewerkers

Bekende gezichten van WvOC

YouTube

Livestream

De techniek achter deze Open Dag

Een virtuele rondleiding met een persoonlijke touch

Deze virtuele online tour is ontwikkeld door internetbureau Vallonic uit Tilburg — tevens het bedrijf achter het onderwijs-communicatieplatform middelbare.school.

Vallonic is opgericht door een oud-leerling van het Willem van Oranje College uit Waalwijk en houdt als web development bureau kantoor in Tilburg. Vallonic bouwt, onderhoudt en beheert websites, webwinkels en webapplicaties voor ondernemend Nederland.

Deze virtuele tour is een perfecte oplossing voor bedrijfsrondleidingen, open dagen, open huizen, en beurzen. Er is ruimte voor maatwerk, zoals meertaligheid, verschillende vestigingen, en Zoom gesprekken. Praktisch alles wat in 2D en 3D is kan in de 360-graden- en panoramaruimtes worden geplaatst.

Deze Open Dag kan in dit specifieke geval alleen in Google Chrome worden ingezet, omdat de Zoom-integratie hierom vraagt. Anders kan vrijwel elke moderne browser deze virtuele tour aan.

Bovendien is de applicatie ontzettend privacy-vriendelijk: enkel een unieke identifier wordt naar de server van Vallonic verstuurd — ingevoerde namen, leerrichtingen, en andere data (met uitzondering van de live chat) blijft in de browser van de gebruiker.

Mail Vallonic

Uitleg

Hoe werkt de Open Dag?

In deze online omgeving kun jij je letterlijk verplaatsen door de school. Klik op je scherm met je linkermuisknop en verplaats jouw muis, terwijl je je linkermuisknop ingedrukt houdt. Zo kijk je rond in een Ruimte.

In elke ruimte zijn Hotspots te vinden. Een ronde Hotspot laat je iets zien, bijvoorbeeld een digitaal werkboek, fotogalerij, video, of tekst. Je opent een Hotspot door erop te klikken.

Een vierkante Hotspot brengt je naar een andere Ruimte. Wil je zeker weten dat je niks mist, klik dan links op Navigatie. Dan krijg je namelijk een checklist te zien met alle Ruimtes die je tot nu toe hebt bezocht.